27. april 2008

Våren ER kommet! :o)


Våren har helt klart kommet, og nå popper det ene hageprosjektet etter det andre opp som paddehatter.

Idag har vi luket i villnisset av en skog bak huset. Jovisst er det deilig å slippe naboer på minst en side av eiendommen, og har da også en 100% usjenert del vi setter veldig stor pris på. Men, det gror til -og villnisset må holdes i sjakk om det ikke skal ta helt overhånd. Idag har rognebærbuskene fått gjennomgå, samt en haug med seljeskudd, bringerbærskudd og en håndfull små granbusker. Det ble riktig ryddig og pent i skråningen vår :o)

Heidi har fått være med utendørs og har som oppgave å sladre til meg om nabobikkjene er ufine og forstyrrer søndagsfreden med høylydt bjeffing. Hun patruljerer eiendommen så fin og strunk med øra på stilk, og kommer spurtende til meg for et håndtegn og en sitt-kommando med påfølgende god betaling når "koret" setter igang. Men...hun har sin yrkesstolthet og er ikke så glad i å være arbeidsledig så altfor lenge av gangen da... - så om det har vært stille en stund så synes hun det er interessant å teste ut effekten av kjedereaksjon med ett enkeltbjeff eller to a`la "hallo -noen der?" - og nabobikkjene svarer av hjertens lyst. Og så kommer hun stormende til meg med stolthet i blikk: "var jeg ikke flink nå, mor?" - og venter seg den fete betalinga, lissom! Hehe...luringen ;o)

I går på formiddagen hadde vi en lang og fin tur i deilig vårvær. Var ute og gikk i 2,5 time og var skikkelig gode og slitne etterpå :o)

På treningfronten har vi ikke gjort stort i det siste. Akkurat nå venter vi med sitring på at siste rest av snø skal forsvinne slik at det blir mulig å gå spor. Vi lengter skikkelig, og er virkelig sugne på spor nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar